KOTA RADJA OOSTERHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1978 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kota Radja Oosterhout. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 19:52 Bezorging telaat waardoor het eten koud was
28 nov 2022 om 16:53 Eten slecht 2pers spugen misselijj diaree. Niet gewend van jullie altijd goed dit keer erg .mis jammer
27 nov 2022 om 20:38 Als ik vooraf had gezien dat het zo lang zou gaan duren had ik hier niet besteld. Dat doe ik dus niet meer. Eten was lekker, maar 1,5 uur op je eten wachten vind ik te lang.
26 nov 2022 om 22:19 Uitstekend Heel lekker op tijd en lekker warm.
26 nov 2022 om 16:30 Goed, warm en voldoende. Houden zo.
24 nov 2022 om 20:39 De bestelling al geplaatst om 15:30u. Als levertijd opgegeven 17:45u. Deze keer "maar" n half uur te laat. Gebeld en dan krijg je iemand die 2% Nederlands spreekt. Tja ga dan maar eens iets vragen of uitleggen, echt slecht om zo iemand de telefoon op
24 nov 2022 om 19:45 Om 17 uur besteld, bezorgtijd zo snel mogelijk bezorgd aangevinkt. Na plaatsing bestelling krijg ik de daadwerkelijke bezorgtijd per mail, 18.40!! Dat is wel absurd lang. Toen het eten er eenmaal was, was het gelukkig wel warm.
24 nov 2022 om 19:21 Om 5uur besteld om 19.00 nog geen eten. Hen geld terug gekregen en geen eten op
20 nov 2022 om 22:46 Er zaten twee haren in de babi pangang.
19 nov 2022 om 8:40 geweldig zowel eten als bezorging
19 nov 2022 om 7:58 Babi ketjap vlees was vreselijk taai. Gebrld hierover, krijgen kortibg op de volgende bestelling
10 nov 2022 om 19:53 Duurde 30 min langer, maar was goedgemaakt met extra’s. Eten was heerlijk. Was het wachten waard.